Tips voor een weekendje weg
NL FR

Tips voor een weekendje weg Bekijk hier al onze themaweekends in België

Ideeën op 2 uur van thuis

Al onze tips voor een weekendje weg

Bekijk hier het volledige aanbod van weekendjes weg : ontspanning & wellness, gastronomisch, romantisch, met de familie... Keuze genoeg!

Onze leukste bestemmingen

Wat is er nou fijner dan op adem te komen aan zee, uit te blazen in de Ardennen tijdens of op citytrip te gaan in een bruisende stad? Ontdek onze verschillende bestemmingen voor een fantastisch weekendje weg.

Weekend tips

Zin om er samen even tussenuit te gaan? Weekendesk heeft een ruim aanbod aan weekendjes weg voor je samengesteld. Zin in een romantisch weekendje of ga je liever op stap met de hele familie? Ontdek het volledige aanbod!

Speciale aanbiedingen

Wil je een uniek weekendje weg beleven? Weekendesk stelde een speciaal aanbod voor je samen met de laagste prijsgarantie: last minutes, een nacht gratis logeren, minder dan 50 euro...Je vindt het hier allemaal.

Weekendesk heeft deze aanbieding speciaal voor u geselecteerd! Kortingspercentage*** berekend op basis van het referentietarief van ***
Sluiten
Wij gebruiken cookies zodat onze website optimaal voor jou kan werken. Ga verder met de navigatie als u het gebruik ervan aanvaard.  Meer weten