Wie zijn wij?
FR NL

Wie zijn wij?

Meer dan 10 jaar passie voor weekendjes weg! 
 
Is het je ooit overkomen dat je behoefte hebt om er even uit te zijn en een weekendje weg te gaan, maar dat je niet wist waar je moest zoeken, omdat het aanbod op de traditionele websites te duur is, te ver weg is of te klassiek is? Uiteindelijk ben je niet gegaan, omdat je niets gevonden hebt dat je aanstond? Juist daarom is Weekendesk ontstaan! 
 
Opgericht in het 2000, is Weekendesk de nr.1 op het gebied van weekends en korte thematische verblijven (wellness, gastronomie, ontspanning, avontuur…). Sinds de oprichting, hebben ongeveer 1 miljoen mensen een weekend geboekt via Weekendesk, waarvan bijna 300.000 in 2011, en wij zijn van plan deze missie voort te zetten: na leider te zijn geworden op de Franse en Belgische markt, zetten wij onze ontwikkeling voort met de lancering van websites in Spanje, Italië en Nederland! 
 
Ons hoofdkantoor is gevestigd in Frankrijk, in Courbevoie, en wij hebben eveneens kantoren in Barcelona. Onze teams van ongeveer 40 medewerkers in deze drie landen hebben slechts één passie: jou een prettig weekend bezorgen! Hun taak bestaat uit het identificeren van de meest aangename hotels, het tekenen van partnerschips, het creëren van arrangementen op maat die zo interessant mogelijk voor jou zijn, en natuurlijk het onderhandelen van de beste prijs… 
 

Onze beloften

- Weekends voor alle prijzen en voor alle smaken: zin in ontspanning, een goed diner of sensatie? Onze 7.500 weekends voldoen aan al uw wensen van het moment. Met familie, je geliefde of je vrienden, wij hebben ongetwijfeld een weekend dat bij jou past! 
 
- Weekends in de buurt: want een weekend is een moment om te ontspannen, in plaats van vast te zitten in het verkeer! Waarom zou je ver reizen, als er bij jou in de buurt talloze dingen te doen zijn? 
 
- Weekends zonder onaangename verrassingen: de essentiële diensten worden nauwkeurig omschreven in de beschrijving en het ontbijt is inbegrepen in bijna al onze arrangementen. Overigens wordt de beschikbaarheid van een verblijf, bij Weekendesk, in real-time geüpdatet, waardoor je zeker bent van vertrek. Ten slotte schenken wij bijzonder veel aandacht aan de selectie van de beste accommodaties, in plaats van bijna alle hotels in België en buurlanden  aan te bieden, en worden onze klantbeoordelingen in alle transparantie gepubliceerd opdat je zelf in alle objectiviteit kunt oordelen. 
 
- 1 Miljoen klanten vertrouwen op ons: ongeveer 85% van onze klanten zijn tevreden en bevelen ons aan. Je kan vóór, tijdens en na je verblijf onze klantenservice bereiken. Dankzij deze kwalitatieve service hebben wij de Klantenservice Prijs voor het Jaar 2012 in de categorie toerisme gewonnen. 
 
 
Wil je meer weten en communiceren met andere mensen over de beste weekend ideeën? Wordt dan fan van onze Facebook pagina of abonneer je op  onze nieuwsbrief! Hier vind je alle weekend tips, speciale aanbiedingen en kan je de beste ideeën van het moment delen met anderen. 
Weekendesk heeft deze aanbieding speciaal voor u geselecteerd! Kortingspercentage*** berekend op basis van het referentietarief van ***
Sluiten
Wij gebruiken cookies zodat onze website optimaal voor jou kan werken. Ga verder met de navigatie als u het gebruik ervan aanvaard.  Meer weten