Partner worden
NL FR

Word partner van Weekendesk

 

Wie zijn we?

Weekendesk is een internationale Online Travel Agency gespecialiseerd in de online verkoop van thematische arrangementen en korte verblijven in België, Nederland, Spanje en Frankrijk. Weekendesk is gespecialiseerd in thematische arrangementen, die we promoten en verkopen zowel tijdens de week als het weekend. Ruim 5.000 hotels zijn reeds bij Weekendesk aangesloten met meer dan 3000 arrangementen. Weekendesk maakt deel uit van de Franse groep Smart & Co.

 

Waarom Weekendesk?

 • Internationale promotie van uw hotel in diverse Europese markten

 • Vergroten van uw business & cliënteel

 • Deelname in diverse online marketingcampagnes naar miljoenen leden in Europa (CRM)

 • Deelname in verschillende mediacampagnes in magazines en kranten zoals bijvoorbeeld Libelle en De Standaard.

 • Arrangementen bieden u de mogelijkheid alle facetten van uw hotel te presenteren

 • Op maat gemaakt aanbod om de juiste doelgroep aan te trekken

 • Eigen beheer van beschikbaarheid en tarieven

 • Samenwerken op basis van “No cure no pay”

 • Gebruik van channel managers

 • Persoonlijke ondersteuning door onze Market managers

 • Uitgebreide online marketing strategieën voor optimale vindbaarheid in zoekmachines (SEO/SEM)

 

Hoe werkt het?

Samen bedenken we 1 of meerdere arrangementen die uw hotel op de beste manier presenteren om onder de aandacht te komen van uw doelgroep. We streven ernaar gebruik te maken van diverse thema´s zoals “Romantisch”, “Culinair”, “Luxe”, “Wellness & Spa”, “Fietsweekend”, “Citytrip”, etc.

Uiteraard is dit sterk afhankelijk van het type hotel en de beschikbare faciliteiten. We creëren een arrangement dat laat zien waarom uw hotel uniek is en laten de sterke punten van uw hotel zeker niet onbenut. Uw arrangementen worden vervolgens door ons online gepresenteerd en gepromoot in diverse landen zodat uw hotel ook buiten uw eigen land bekend wordt bij potentiele hotelgasten. Dit zal u helpen u cliënteel verder uit te breiden.

 

Aanmelden als hotelpartner:

Schrijf naar: partners-be@weekendesk.be

 

FAQ - Veelgestelde vragen over Weekendesk

 

Hoe houd ik de beschikbaarheid en prijzen van de arrangementen bij?

Met behulp van ons Extranet kan u uw prijzen en beschikbaarheid beheren. U krijgt hiervoor van ons een gebruikersnaam en wachtwoord. De veranderingen die u doorvoert worden automatisch opgenomen op de website. Ook alle gegevens met betrekking tot facturatie vindt u hier in terug.

Weekendesk beschikt over een aantal channel managers, neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Wat kost het om partner te worden?

Inschrijven bij Weekendesk is gratis. U betaalt enkel commissie indien er gereserveerd wordt. Indien u geen boekingen krijgt, betaalt u niets (no cure no pay).

 

Wanneer vindt uitbetaling plaats?

De gast bezoekt onze website en reserveert zijn/haar weekend op de gewenste datum. De betaling gebeurt via onze website, waarna de reservering wordt geplaatst bij het hotel. De uitbetaling van de boeking gebeurt tussen 20 en 30 dagen na aankomstdatum.

 

Hoe reserveert men?

Zodra een klant heeft gereserveerd via Weekendesk, ontvangt u meteen een reserveringsbevestiging (per e-mail) met de aankomstdatum van de klant en zijn/haar contactgegevens.

 

Welk document laat de klant zien bij aankomst?

De klant neemt een voucher mee. Hij ontvangt een reserveringsbevestiging zodra hij zijn verblijf betaald heeft.

 

Wat gebeurt er als de klant annuleert?

Weekendesk werkt met een annuleringstermijn van 48 uur voor aankomst waarbij de gast kosteloos kan annuleren. Mocht er een annulering plaatsvinden binnen deze 48 uur, dan zal het hotel het netto bedrag van de reservering ontvangen.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het volgende emailadres: partners-be@weekendesk.be

Weekendesk heeft deze aanbieding speciaal voor u geselecteerd! Kortingspercentage*** berekend op basis van het referentietarief van ***
Sluiten
Wij gebruiken cookies zodat onze website optimaal voor jou kan werken. Ga verder met de navigatie als u het gebruik ervan aanvaard.  Meer weten