Hoe werkt het?
FR NL

Hoe werkt het? 

Zin om even het dagelijkse leven te ontsnappen gedurende een weekend, om volledig te genieten? Weekendesk heeft zonder twijfel het ideale weekend voor jou! 
 

Je kiest

Zin om van omgeving te veranderen, voor een speciale gelegenheid, of gewoon zonder reden? 
 
Wens je een van je naasten een verrassing te bezorgen of simpelweg onze aanbiedingen en top bestemmingen te ontdekken om ideeën / inspiratie op te doen? Wil je een mooi cadeau geven, terwijl de persoon die een weekend krijgt vrij is in het kiezen van de data? Doe jezelf plezier! Weekendesk selecteerde voor jou de beste weekends in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg aan de hand van jouw wensen. En dat alles door slechts een aantal muisklikken verwijdert…
 

Je reserveert  

Heb je het verblijf dat je aanstaat gevonden? Wil je dit boeken? Zijn de data beschikbaar op onze kalender? Profiteer ervan! De beschikbaarheid is gegarandeerd! In 3 muisklikken heb je je boeking afgerond. Na jouw boeking, ontvang je een email met boekingsbevestiging. 
De betaling is 100% beveiligd en gegarandeerd door Ogone, erkend door de financiële instellingen! De bancaire informatie die je online invult, wordt gecodeerd dankzij het SSL protocol. Er worden geen leesbare gegevens verstuurd via het internet. Bovendien worden de gegevens direct gecontroleerd door het betaalorgaan. Je bent dus dubbel beveiligd tegen misbruik en fraude.   
 
 

Je ontvangt uw bevestiging

Als je boeking eenmaal bevestigd is, sturen wij je een voucher die je bij aankomst moet voorleggen aan het hotel. 
Vóór, tijdens of na je verblijf staat de klantenservice tot jouw beschikking, van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur om je vragen te beantwoorden of aanvullende informatie te verstrekken. Je kan  ons bereiken op 070 66 06 59 voor alle vragen omtrent je boeking, en op een gratis nummer nadat je jouw verblijf hebt geboekt. 
 

Je vertrekt en …geniet

Geen onaangename verrassingen! De beschikbaarheid van het verblijf wordt in real-time geüpdatet. De data die je op de website ziet, zijn werkelijk beschikbaar. Je bent dus zeker van jouw verblijf. 
Aarzel niet en vraag ter plaatse onze hotelpartner naar tips om de regio te ontdekken en ten volle te genieten van alle faciliteiten die het hotel en de omgeving te bieden hebben. 
 

Vertel ons wat je ervan vond!

Wij hechten veel belang aan wat jij van jouw weekend hebt gevonden. Al onze klanten ontvangen een tevredenheid enquête en wij publiceren hun beoordelingen! Behoefte om nog meer te delen? Volg ons op Facebook en houd ons op de hoogte van jouw weekend!  
 

Ben je verhinderd en wil je jouw verblijf wijzigen of annuleren? 

Behalve voor verblijven waarbij duidelijk aangegeven, kan je de datum of locatie van je weekend veranderen (afhankelijk van beschikbaarheid) zonder kosten tot 10 dagen voor vertrek. Wil je je verblijf annuleren? Dit kan je doen en dan betalen wij het volledige bedrag van je verblijf terug, minus € 10 dossierkosten (uitsluitend voor verblijven die hiervoor in aanmerking komen) tot 10 dagen voor vertrek (behalve voor verblijven waarbij duidelijk aangegeven). 
 

 

Weekendesk heeft deze aanbieding speciaal voor u geselecteerd! Kortingspercentage*** berekend op basis van het referentietarief van ***
Sluiten
Wij gebruiken cookies zodat onze website optimaal voor jou kan werken. Ga verder met de navigatie als u het gebruik ervan aanvaard.  Meer weten