FR NL
App StoreAvailable on the
Verblijf in Reggio Calabria aan zee met halfpension op basis van lokale specialiteiten

Verblijf in Reggio Calabria aan zee met halfpension op basis van lokale specialiteiten

Reggio Calabria, Calabrië, Italië
voor
2 volwassenen
volwassenen

12 jaar +

2
kinderen

3-11 jaar

0
babies

0-2 jaar

0
van
aankomstdatum
tot
vertrekdatum

mei 2024

  • M
  • D
  • W
  • D
  • V
  • Z
  • Z
  • 1

  • 2

  • 3

  • 4

  • 5

  • 6

  • 7

  • 8

  • 9

  • 10

  • 11

  • 12

  • 13

  • 14

  • 15

  • 16

  • 17

  • 18

  • 19

  • 20

  • 21

  • 22

  • 23

  • 24

  • 25

  • 26

  • 27

  • 28

  • 29

  • 30

  • 31

juni 2024

  • M
  • D
  • W
  • D
  • V
  • Z
  • Z
  • 1

  • 2

  • 3

  • 4

  • 5

  • 6

  • 7

  • 8

  • 9

  • 10

  • 11

  • 12

  • 13

  • 14

  • 15

  • 16

  • 17

  • 18

  • 19

  • 20

  • 21

  • 22

  • 23

  • 24

  • 25

  • 26

  • 27

  • 28

  • 29

  • 30

promo
beschikbaar
minimum verblijf van meerdere nachten

vanaf

184 €

Annuleren is gratis

Jouw weekend is inclusief

  • 1 overnachting in een tweepersoons kamer comfort voor 2 volwassenen
  • 1 continentaal ontbijt (buffet) voor 2 volwassenen
  • Halfpension voor 2 volwassenen

De accommodatie:è Hotel

Via Giunchi, 6, 89121 Reggio Calabria

1 overnachting in een tweepersoons kamer comfort voor 2 volwassenen

Voor 2 volwassenen en 1 kind
22 m²
Gratis en onbeperkte Wifi
Meer informatie over de kamer

Hotel voorzieningen

  • Terras
  • Restaurant(s)
  • Tuin(en)
Meer informatie over het hotel

Inclusief ontbijt

Elke dag.
Meer informatie
Aankomstvanaf 14:00 voor 00:00
Vertrekvanaf 07:00 voor 10:30
Goed om te weten
  • Huisdieren toegestaan.
  • Bij prijs van het verblijf is niet inclusief: de eventuele toeristenbelasting ter plaatse betalen en het vervoer heen/terug.

We onderhandelden voor jou een verblijf met volgende voordelen

Halfpension voor 2 volwassenen

Dag 1
ter plaatse
In een lichte en originele ruimte, die ook bereikbaar is met een panoramische lift, kun je een fusion-mediterrane keuken proberen met herziene traditionele gerechten en altijd verfijnde en originele presentaties.